AKTUELNO

Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem - napisala je između ostalog pevačica.

Dunja Ilić već nekoliko puta do sad uspela je da šokira domaću javnost i izazove brojne kontroverze.

Nakon teškog perioda kada je bila pretučena u Prištini zato što je Srpkinja, činilo se da je nekadašnja pevačica konačno pronašla sreću uz novog dečka.

Foto: Printscreen

Foto: Instagram

Međutim, Dunja je sada na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila da joj je dečko preminuo u Italiji.

Ona se potresnom porukom oprostila od izabranika i objavila da je od danas udovica.

- Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica - napisala je Dunja.

Njeni pratioci iskoristili su priliku da joj izjave saučešće, a ona je istakla kako joj to, u ovom teškom trenutku, veoma znači.

- Hvala mnogo i toliko mi sad znači to prosto i ljudsko saučešće, a nažalost tako malo sam ga dobila.

I sama Dunja imala je problem sa zavisnošću, o čemu je otvoreno govorila. Lečila se od alkoholizma, a priznala je i da je konzumirala narkotike. Pre tri godine primila je islam i to je nazvala najboljom odlukom u životu, a u poslednjih nekoliko godina živela je u Prištini

Foto: Instagram

Autor: M. Đurović

#Dunja Ilić

#Smrt

#dečko

#pevačica

'